noiembrie 13, 2021

Liquidity Hub este o nouă modalitate revoluționară pentru companii de a-și procura cu ușurință și eficient active digitale de pe piața cripto mai largă. Liquidity Hub va include inițial Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Bitcoin Cash, Ethereum Cash și XRP, potrivit unei postări pe blog publicată pe 9 noiembrie de către Ripple. Pe lângă ambițiile de a introduce noi monede digitale, Ripple Liquidity Hub dorește să încorporeze caracteristici de miză și generare de randament.

Liquidity Hub, potrivit Ripple, își propune să accelereze migrarea către criptomonede prin furnizarea unei platforme care să permită achiziția eficientă a monedelor digitale.
Ripple Liquidity Hub va folosi, de asemenea, rutarea inteligentă a comenzilor pentru a descoperi cele mai bune prețuri pentru activele digitale. Tehnica este utilizată acum de platforma On-Demand Liquidity a Ripple.

Liquidity Hub va fi lansat în 2022 și va sprijini inițial Bitcoin (BTC), Ether (ETH), Litecoin (LTC), Ethereum Classic (ETC), Bitcoin Cash (BCH) și XRP, cu mai multe active digitale care urmează să fie adăugate în timp. . În viitor, compania intenționează să adauge și funcționalități precum staking și generarea de randament, dar nu a fost dată o dată specifică pentru lansarea lor.

 

Tags:

© 2020 Xhouse S.R.L. Toate drepturile sunt rezervate