Despre noi

Despre noi

Am avut, încă din 2002, șansa să avem o sursă de venit din pasiunea noastră. Și dacă ar fi să ne autodescriem într-un mod succint și sincer, exact asta e concluzia: suntem o echipă de oameni absolut pasionați de ce facem. Căutăm, în fiecare zi, să optimizăm tehnologiile folosite, suntem la curent cu toate inovațiile și noutățile de specialitate, participăm chiar la o parte din inovațiile respective.

Dacă vii într-o vizită la noi la birou, cel mai probabil îl vei găsit pe Alexandru în fața calculatorului, cufundat în lectura blogurilor de specialitate sau pe Adrian cum butonează optimizări la cel mai nou framework de JavaScript care prinde tracțiune. Toate astea sub privirea ușor amuzată și ușor exasperată a lui Daniel, care ține serverele în parametrii normali, în ciuda tentativelor lui Adrian să dea cu ele de pământ 😊. Nu descriem aici ce face fiecare membru al echipei, ne-ar trebui câteva pagini. Ideea este că avem, cu toții, ceva în comun, și anume pasiunea și dedicare cu care ne îndeplinim obiectivele.

Nu ne oprim până când proiectul este exact așa cum vrem să fie iar exigența și atenția la detalii ne asigură  conformitatea cu cele mai drastice standarde.

Lucrăm la fiecare proiect ca și cum l-am face pentru noi. Indiferent că e vorba de programare, design, strategie de comunicare etc, avem oamenii potriviți pentru taskul potrivit iar dinamica dintre consultanții noștri și client asigură că ești la curent cu fiecare milestone al proiectului tău.

Hai să bem o cafea și să găsim împreună soluția care îți duce afacerea la următorul nivel.

© 2020 Xhouse S.R.L. Toate drepturile sunt rezervate