iunie 6, 2022

Mutarea afacerii tale în mediul online este cel mai bun mod de a ajunge la mai mulți clienți.

În 2020, vânzările de comerț electronic reprezintă 17% din totalul vânzărilor realizate în întreaga lume. Aceste cifre se așteaptă să se accelereze în anii următori, pe măsură ce mai mulți consumatori continuă să se bazeze pentru achiziții rapide și confortabile prin intermediul platformelor on-line.
Peste jumătate din traficul către un website vine din accesări de pe dispozitive mobile. Având în vedere că mobilitatea tehnologiei este universală, este indicat ca design-ul și programarea unui website să permită adaptarea pentru toate rezoluțiile disponibile, de la smartphone la tabletă.

În procedurile noastre, un proiect de website al unui magazin online începe cu interviurile pentru documentare. Obiectivul întâlnirilor este să descoperim acele avantaje care merită dezvoltate la nivel de text, design și funcționalități magazin/website. Lucrăm design pe baza unui manual de branding existent sau proiectăm un limbaj grafic personalizat să pună în valoare brand-ul pe care îl dezvoltăm în mediul online. La finalul acestui proces, va trebui să îți adaugi produsele și serviciile pe platforma online, împreună cu descriereile acestora.

Dacă doriți să profitați la maximum de afacerea dvs. online de comerț, atunci trebuie să știți cum să faceți totul, de la achizitionarea propriului nume de domeniu, până la stabilirea unei strategii SEO (search engine optimization) gen: google, yahoo,bing și alte motoare de căutare.

Ai nevoie de un magazin online la cheie?

Echipa X-HOUSE îți stă la dispoziție cu cele mai bune soluții pentru magazinele online/ website (pagin web) sau blog-uri. Aceste platforme sunt create exact pentru nevoile tale, sigur și ușor adaptabil oricăror modificări.

 

Mai multe informatii…

Tags:

© 2020 Xhouse S.R.L. Toate drepturile sunt rezervate